خواص میخک برای بدن

خواص میخک برای بدن

معرفی گیاه :میخک چیست؟  

 میخک یک ادویه است که به دلیل معطر بودنش، در بسیاری از غذاها استفاده می شود.        

گل میخک، ادویه ای خاص است که علاوه برآروماتی، در دندانپزشکی نیز کاربرد دارد.   

این گیاه طعم دهنده، ضد عفونی کننده و حتی برای درمان مشکلات طحال، سرماخوردگی، سرفه و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود.

خواص و مزایای سلامتی استفاده از میخک:

1.محافظت از کبد:

از آنجایی که ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی در گیاه میخک وجود دارند، به عضوی مانند کبد، هیچ آسیبی وارد نمی شود. میخک در این مکانیسم، آنتی اکسیدان های سطح کبد را کاهش می دهد.

2. میخک مناسب برای بیماری دیابت:   

 مقدار کافی از هورمون انسولین، در بدن بیماران دیابتی وجود ندارد. استفاده ی مکرر از این گیاه، آزاد شدن هورمون انسولین را تسریع می بخشد و در نتیجه مقدار قند خون بیمار در حد قابل توجهی کاهش می یابد.

3. میخک مناسب برای سلامت دستگاه گوارش:    

  بیمارانی که از مشکلات سوهاضمه و علائم مربوط به آن رنج می برند، می توانند با مصرف میخک، از شر علائم این بیماری مثل اسهال،  نفخ شکم، تهوع، استفراغ، یبوست و بسیاری مشکلات دیکر، خلاصی یایند.

 ۴. میخک برای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن:

 تولید گلبول های سفید، با مصرف منظم گیاه میخک افزایش می یابد. در نتیجه  حساسیت بدن به عوامل و بیماری های محیط خارجی کاهش می یابد 

۵. میخک مناسب برای درمان بیماریهای دهان و دندان:  

   به کسانی که ار درد بدن و به ویژه دندان درد رنج می کشند، مصرف میخک توصیه می شود.  

 جالب است بدانید که گیاه میخک، در درمان بیماری هایی مثل ژینژیویت و پریودونتید که نوعی بیماری لثه هستند، کاربرد دارد. برای این منظور، می توانید گیاه میخک را بر روی دندان خود بگذارید.

   لازم به ذکر است که روغن گل میخک، در درمان مشکلاتی مثل عفونت کاربرد دارد و درد قسمت های مختلف بدن را به میزان زیادی کاهش می دهد.

6. میخک برای کمک به بهبود و افزایش استحکام استخوان ها:    

طبق تحقیقاتی که سال ها توسط دانشمندان انجام شد، ترکیبات مختلفی مثل فلاون ها، فلانوئید و ایزوفلاون ها در میخک وجود دارند. ترکیباتی که نام برده شد، تولید استخوان های مقاوم را در بدن افزایش می دهند. همچنین تراکم استخوان ها افزایش می یابد. دارند که در مورد بیماران مبتلا به پوکی استخوان، بسیار اثر بخش خواهد بود و از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.


7. میخک برای کمک به درمان سردرد:   

  گل میخک، سالیان زیادی در کشور یونان استفاده می شده است. مردم در آن زمان نیز، به خواص ضد درد این گیاه پی برده بودند. 

  برای کاهش درد در ناحیه ی سر، روغن میخک را روی پیشانی و اطراف بینی بمالید و سپس ماساژ دهید.     

همچنین برای درمان سردرد، می توان به صورت همزمان از نمک، شیر و گل میخک استفاده کرد. 


8. درمان درد گوش با میخک:

   برای درمان درد گوش، روغن کنجد و میخک را مخلوط کرده و آن را بر روی ناحیه ی گوش بمالید. بعد ار گذشت چند دقیقه، گوش بی حس شده و دیگر هیچ اثری از درد  را احساس نخواهید کرد.

9. میخک برای بهبود هضم:    

هضم غذاها با مصرف این گیاه بهتر می شود. این کار با افزایش تولید آنزیم های گوارشی صورت می گیرد. 

  لازم به ذکر است که درد معده، تهوع، تحریک پذیری و بسیاری مشکلات دیگر، با مصرف میخک بهبود می یابد. در صورتی که مایل بودید، می توانید این گیاه را با عسل استفاده کنید. چون در این صورت اثر آن بیشتر خواهد بود.

10. میخک برای مبارزه با سرطان ریه

    محققان، طی سال ها تحقیق و مطالعه بر روی گیاه میخک متوجه شدند که این گیاه با سرطان مبارزه می کند و حتی ممکن است سرطان ریه را که جزو بیماری های سخت محسوب می شود، درمان کند.

۱۱. میخک یک آنتی باکتری قوی است:  

    پاتوژن های انسانی، با مصرف مکرر گیاه میخک نابود می شوند.   استفاده از قسمت های مختلف گیاه به صورت  عصاره، جوانه و روغن، در رفع این مشکل موثر است.    

  جالب است بدانید که این گیاه با عوامل به وجود آورنده  ی بیماری وبا نیز، مقابله می کند.

خواص گل گاو زبان

خواص گل گاو زبان

گل گاو زبان گیاهی دارویی بوده که منشا اصلی آن دمشق است و در ایران در مناطق اصفهان و آذربایجان یافت می‌شود. از همه اجزای این گیاه اعم از ساقه ریشه گل دانه برای مصارف دارویی استفاده می شود. گل ها و برگ های گل گاو زبان را خشک می کنند و از آن برای تهیه چای و دمنوش و عرق گل گاو زبان استفاده می کنند این گیاه از گذشته تا الان در طب سنتی ایرانی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. طبیعت این گیاه گرم و تر است و این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان، فلاونوئید، آنتو سیانین، اسید گاما لینولئیک، کولین، ویتامین های B، ویتامین C، منیزیم، کلسیم، آهن و پتاسیم می باشد که برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود که ما در این مطلب سعی بر معرفی خواص این گیاه دارویی داریم.



خواص گل گاو زبان

سرما خوردگی و گلو درد

دمنوش گیاه گل گاو زبان یک دمنوش زمستانی است که با طبع گرم خود و منابع ویتامین c و فلاونوئیدهایی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن در این فصل کمک می کند تا در برابر سرما خوردگی مقاومت و به بهبود آن کمک کند و با خاصیت ضد التهابی و خلط آور بودن این گیاه به درمان آسم و برونشیت کمک شایانی می کند که بسیار در طب سنتی از این گیاه استفاده می کنند.



استرس و اضطراب

این گیاه با خواص آرام بخش و نشاط آوری که دارد به سرکوب هورمون های کورتیزول در بدن می پردازد و باعث درمان اضطراب و استرس و افسردگی می شود و به همین دلیل در طب سنتی برای داشتن خواب راحت  و بی استرس تجویز می شود. و هم چنین دمنوش گل گاو زبان تقویت کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و اختلال حواس را درمان می کند.



کلیه ها و سنگ کلیه

دمنوش گل گاو زبان دارای خاصیت ضد التهابی است که به تقویت کلیه ها و درمان التهاب کلیه ها می پردازد هم چنین این دمنوش ادرار آور است و به دفع هر چه بهتره سنگ از کلیه ها کمک بسیار زیادی می کند و این گیاه برای درمان بیماری های کلیه همچون بی اختیاری ادراری مفید است.


سرطان

گل گاو زبان یکی گیاه ضد سرطانی است که با دارا بودم منزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در درمان و پیشگیری و بهبود بسیاری از سرطان هایی همچون  پروستات، پستان و کبد بسیار موثر هستند و در طب سنتی پزشکی بسیار توصیه می شوند.



پوست

گفتیم که همه اجزای این گیاه دارویی هستند به صورتی که عصاره برگ گل گاوزبان ، ترکیبی نرم کننده برای پوست خشک و برطرف نمودن خارش های پوستی است . افشره برگ گل گاوزبان با مقدار مساوی آب برای خشکی و یا خارش پوست و درمان جوش های عصبی روی پوست مفید است و آن را می توان روی جوش ها مالید و تاثیر آن را مشاهده کرد.


کاهش مصرف الکل

یکی از خاصیت های کاربردی این گیاه از بین بردن تمایل برای مصرف الکل از سوی معتادهای به این ماده است. به طوری که گل گاوزبان با سرکوب برخی پیام رسان های عصبی خاص، تمایل به مصرف الکل را کاهش می دهد و به بهبود وضعیت خواب افراد الکلی کمک می کند.

خواص عرق رازیانه

خواص عرق رازیانه

رازیانه یک گیاه گوشتی با برگ های سبز است که در جنوب مدیترانه رشد می کند. طعم این گیاه شیرین بوده و می توان گفت تقریبا شبیه انیس و شیرین بیان است. این مزه حتی در خوردن عرق رازیانه هم حس میشود. عرق رازیانه از پیاز و برگ گیاه رازیانه گرفته می شود. این داروی گیاهی، نقش بسیایی بر سلامت بدن و بهبود برخی از بیماری ها دارد که اکنون می خواهیم به بیان برخی از آن ها بپردازیم: 


افزایش قدرت هضم و گوارش:

آنتی اکسیدان، کوئرزیتین و روتن موجود در عرق رازیانه باعث آرام شدن معده و ارگان های شکمی می گردد. این گیاه همچنین دارای میزان زیادی فقیر و فولاد می باشد که عملکرد روده ها را بهبود بخشیده و رادیکال های آزاد و سمی را در دستگاه گوارش ازبین می برد. 


پیشگیری از کم خونی:


میزان زیاد اسید آمینه ی موجود در این عرق گیاهی، از بروز کم خونی جلوگیری می کند؛ زیرا این نانومر ها در تولید پلیمری به نام هموگلوبین بسیار موثر می باشند. همچنین اسید امینه با یک ماده آهن، پیوندی را تشکیل می دهد که از فشار خون پایین پیشگیری می نماید و جریان خون را بهبود می بخشد. 


محافظت از مفاصل :

رازیانه دارای مقدار بالایی از فیتوکمیکال می باشد که در حفظ سلامتی مفاصل موثرند. همچنین از بروز بیماری های مختلف مفصلی جلوگیری می کنند‌. این ماده ی معدنی نقش ویژه ای در بهبود وضعیت عضلات و بافت های آسیب دیده دارد و برای بیماران دچار ضعف های دست و یا پا بسیار مناسب است. 


 دفع باکتری ها:

در گیاه رازیانه انواع مختلفی از روغن ها وجود دارند که خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارند. فنچیل استات، استریگوئل وآنتوول از روغن های موجود در این گیاه است که به آن طعم شیرین می بخشد.  همچنین فیتوکمیکال های موجود در رازیانه، در تولید آنتی بیوتیک هایی نقش دارند که می توانند برای بهبود زردزخم، مننژیت و پنومونیا بسیار مفید باشند. 


 تقویت سیستم ایمنی بدن:

ویتامین C موجود در گیاه دارویی رازیانه، منجر به جلوگیری از بروز بیماری های واگیر دار و کاهش رادیکال های آزاد می شود. برخی از بیماری های واگیر دار، سرماخوردگی و سرفه می باشند که این گیاه برای پیشگیری و درمان آن ها بسیار مناسب است. همچنین این ویتامین برای درمان و پیشگیری از انواع سرطان همچون سرطان روده ی بزرگ و تومور پستان کاربردی است. 


 سلامت چشم:

در رازیانه ماده ی معدنی به نام آنتوول وجود دارد که سلول های خسته چشم را به سرعت جوان می نماید. اگر این سلول های خسته، بازسازی نشوند، می توانند در آینده منجر به بروز مشکلات بینایی و کم بینایی شوند. 


افزایش شیر مادر:

فلاونوئید، گلیکوزید کامفرول موجود در پیاز، برگ و دانه ی این گیاه منجر به افزایش شیر مادر و مواد مغذی موجود در بدن مادر می گردد. 


کمک به درمان یبوست: 

فیبر موجود در عرق رازیانه، معده و روده ها را نرم و عمل دفع را آسان تر می نماید. 


کنترل فشار خون و تقویت توانایی مغز: 

پتاسیم موجود در این گیاه، فشار در عروق خونی را کاهش داده و باعث جلوگیری از بروز حملات قلبی، سکته و بیماری های قلبی می شود. همچنین پتاسیم با اکسیژن رسانی به نغز، عملکرد آن را بهبود می بخشد. 


کمک به درمان اسهال:

هیستیدین، آنتوول و سینتول با جلوگیری از عفونت شکم، از بروز اسهال پیشگیری می نمایند. 



کمک به درمان بیماری های قاعدگی: 

کنترل درد در زنان یائسه، کاهش علائم سندرم قاعدگی بعد از زایمان و تنظیم فعالیت های هورمونی تاثیر گذار در قاعدگی از دیگر فواید این گیاه دارویی است. 


 افزایش سایز سینه، رفع مشکلات تنفسی، بهبود دفع ادرار، کمک به داشتن موهای ضخیم و ... از دیگر فواید این گیاه می باشد. 

سیاه دانه چیست؟

سیاه دانه چیست؟

 سیاه دانه یکی از ادویه های پرکاربرد است که در تهیه ی انواع ترشی جات و مواد غذایی استفاده می شود. 

سیاه دانه برای اولین بار در جنوب غربی آسیا کشت شد و بعد از آن در درمان انگل و باکتری و به عنوان ادویه ی مسهل استفاده شد.

 به زنان باردار توصیه می شود که مصرف سیاه دانه را در برنامه غذایی خود بگنجانند. چون دارای موادی است است که شیر را افزایش می دهد.      

سیاهدانه را با نام های متفاوتی می شناسند. شونیز ،سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، شونوز، کمون هندی و کمون اسود، نام های دیگر این ادویه ی سودمند هستند.

خواص درمانی سیاه دانه در درمان بیماری ها:   

 درمان بیماری هایی مثل میگرن، کم خونی، دیابت و بیماری های قلبی و عروقی  با مصرف سیاهدانه امکان پذیر است. سیاهدانه، سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مختلف است که باعث خواص متعددی در آن شده است.        

۱)خواص ضد سرطان:   

 ضد سرطان بودن سیاهدانه، به دلیل وجود اسید های چرب بی شمار در این ادویه است. این ترکیبات، عاملی هستند که باعث  سلامت پوست و مو می شوند. ‌  

 لازم به ذکر است که زخم معده با مصرف مداوم سیاهدانه درمان می شود.

۲) رفع یبوست:

آهن و پتاسیم موجود در سیاهدانه، در درمان یبوست، مسمومیت های غذایی و تقویت سیستم ایمنی موثر است.

۳) نابود کردن سموم کبد:

همان طور که می دانید، تمام سموم بدن در ناحیه ی کبد تجمع پیدا می کنند. سیاهدانه یکی از ترکیبات موثر در نابود کردن این سموم می باشد.

۴) درمان سرما خوردگی:

مصرف جوشانده ی سیاهدانه و روغن زیتون، عطسه های ناشی از سرماخوردگی را درمان می کنند. برای این منظور، ترکیب این دو ماده را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود قرار دهید تا علائم بیماری بهبود یابند.

۵) درمان زگیل:

از نظر بسیاری از متخصصان طب سنتی، جویدن سیاهدانه باعث ترکیب شدن آن با آب دهان می شود. در نتیجه این ماده، زگیل های مناطق مختلف بدن را درمان می کند.

۶) درمان سینوزیت:

بیمارانی که از سردرد های شدید سینوزیت رنج می برند، بهتر است از بخور سیاهدانه استفاده کنند. استفاده از این دستور العمل، هر هفت روز یکبار توصیه می شود.

۷) افزایش شیر مادران:

 سیاهدانه به دلیل مزاج گرم خود،  شیر مادران شیرده را افزایش می دهد. پس بهتر است در وعده های مختلف غذایی خود از این ادویه ی پر خاصیت استفاده کنند.

۸) خواص سیاه دانه در طب اسلامی

سیاهدانه، یکی از ترکیبات پر خاصیت است که حتی در زمان های قدیم، پیامبران و امامان نیز، استفاوه از آن را توصیه می کردند.  

 پیامبر اکرم، حضرت محمد معتقد بودند که مصرف سیاهدانه، برای درمان اکثر بیماری ها مفید است. تنها مشکلی که سیاهدانه نمیتواند آن را از بین ببرد، مرگ است.      

   امام رضا نیز در سخنان خود، مردم را به استفاده از سیاهدانه تشویق می کردند. به گونه ای که معتقد بودند سیاهدانه برکت است و خداوند آن را در میان حبوبات و جمادات انتخاب کرده است.  از نظر امام رضا، دو روش در پیشگیری از بیماری زکام موثر است. اولین روش بوییدن گل نرگس و دومین استفاده از سیاهدانه می باشد.

۹) تسکین روماتیسم با روغن سیاه دانه:


کاهش علائم بیماری روماتیسم، با مصرف روغن سیاه دانه امکان پذیر است. برای این منظور، مقداری از روغن آن را گرم کرده و سپس آن را روی محل مورد نظر بمالید.

در مرحله ی بعد، محل مورد نظر را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید کمی باقی بماند.

خواص زنجبیل چیست

خواص زنجبیل چیست

خواص زنجبیل چیست
زنجبیل از جمله گیاهان دارویی و یک ادویه مفید است که در درمان انواعی از مشکلات و بیماری‌ها نظیر حالت تهوع، سوء‌ هاضمه، بی‌اشتهایی، سرماخوردگی و حتی قاعدگی دردناک تاثیر چشمگیر دارد.

به گزارش راستینه ، اگرچه معمولا از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده این گیاه، ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد.

زنجبیل همچنین با خاصیت ضدالتهابی بالا برای تسکین درد و مشکلات مفصلی مفید است. زنجبیل همچنین برای تسکین تب، سردرد، برونشیت و پیشگیری از لخته شدن خون خاصیت دارد.

زنجبیل از جمله گیاهان دارویی است که محققان مطالعات بسیاری روی خواص آن انجام داده‌اند و بسیاری از گفته‌های پیشینیان در مورد خواص درمانی این گیاه تاکنون در آزمایش‌های پزشکی تایید شده است. علاوه بر این، می‌توان از این گیاه برای پیشگیری از حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی و عمل جراحی نیز استفاده کرد.

بررسی‌های انجام شده روی حیوانات مبتلا به دیابت نیز نشان داده است که مصرف زنجبیل می‌تواند میزان قندخون و کلسترول بد را کاهش دهد و فشارخون را نیز پایین آورد. هر چند نتایج این مطالعات در نمونه‌های انسانی هنوز گزارش نشده است.

به گزارش herb wisdom، همچنین برخی افراد مبتلا به روماتیسم برای کاهش التهاب مفاصل و بافت‌های ماهیچه‌ای به مصرف این گیاه روی می‌آورند. زنجبیل در عین حال برای کاهش مشکلات و ناراحتی‌های عصبی نیز تجویز می‌شود.

فواید زنجبیل برای سلامتی
فواید زنجبیل برای سلامتی

فواید مختلف زنجبیل برای سلامتی در زیر آورده شده است:

بهبود سلامت استخوان

زنجبیل باعث تقویت سلامت استخوان و تسکین درد مفاصل می شود. دو سال قبل، مطالعه ای توسط دانشگاه میامی انجام شد که چند صد بیمار با سوابق و سن مختلف، که از علائم استئو آرتریت رنج می بردند، در آن شرکت کردند. سپس عادت به مصرف داروهای ضد التهابی و ضد درد به خاطر اهداف پاکسازی از آنها دور شد. یک هفته بعد، آنها به دو گروه تقسیم شدند: یک گروه پلاسبو (دارو نما) و گروه دیگر مکمل های زنجبیل دریافت کردند. پس از شش هفته با دوزهای زیاد، یک بررسی در میان دو گروه انجام شد. هر دو گروه احساس بهبودی کردند، اما ۶۳٪ از گروهی که زنجبیل مصرف کرده بودند احساس کاهش درد قابل توجهی داشتند، در حالی که تنها نیمی از گروه دارونما بهبود قابل ملاحظه ای داشتند. آخرین آزمایش این بود که بیماران به فاصله ۱۵ متر راه می رفتند که ثابت کرد که برای گروه زنجبیل راه رفتن بسیار ساده تر بود و نتایج آنها بهبودی دوبرابری نسبت به افرادی که دارو نما دریافت کردند، را نشان دادند.

زنجبیل دارای تعدادی ترکیبات ارگانیک منحصر به فردی است که در واقع gingerols نامیده میشوند و این ترکیبات قوی، ضد التهابی هستند که برخی از قوی ترین آنها می توانند در غذا پیدا شوند. این ترکیبات منحصر به فرد به طور مستقیم با بهبود در التهاب و درد همراه آن در زانو، و همچنین سرکوب ترکیبات التهابی مانند سیتوکین ها و کموکین ها در مغز، قبل از اینکه آنها حتی بتوانند بر بدن تاثیر بگذارند، مرتبط بوده اند. زنجبیل هم معیار پیشگیرانه و هم درمان برای تسکین التهاب و درد همراه آن است.

اسهال و زنجبیل
درمان اسهال

زنجبیل از زمان های قدیم برای درمان اسهال استفاده می شده است، و اخیرا توسط محققان اثبات شده است که زنجبیل در حقیقت به درمان اسهال کمک می کند، زیرا از اسپاسم و گازهای معده که باعث اسهال می شوند و اسهال را تحریک میکنند، جلوگیری میکند. در چین، پودر زنجبیل به کسانی که دچار اسهال بودند داده میشود و هزاران سال است که با موفقیت این مشکل را درمان میکند؛ دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که شیوه های باستانی در واقع برای این وضعیت مفید هستند.

زنجبیل ضد نفخ
ضد نفخ (بادشکن)

زنجبیل یک داروی ضد نفخ بسیار قوی است، به این معنی که باعث میشود گاز اضافی برای خروج از بدن آماده شود. در شرایط ناراحت کننده در صورتی که نتوانید باد شکم را در بدن خود نگه دارید، گاز اضافی بیش از شرایط معمولی از بدن خارج میشود، این مسئله می تواند یک وضعیت خطرناک برای سلامت شما باشد. تجمع گاز بیش از حد در بدن شما می تواند به سمت بالا و بر اندام های ظریف در تنه فشار وارد کند. ضدنفخی مانند زنجبیل گاز را به روشی سالم به پایین هدایت می کند و همچنین از تجمع دوباره گاز اضافی جلوگیری میکند.

هضم غذا با زنجبیل
کمک به هضم

کشف شده است که زنجبیل تسهیل کننده فرآیند گوارشی است. سطوح بالای قند بعد از غذا ممکن است موجب شود معده میزان طبیعی تخلیه خود را کاهش دهد. زنجبیل به تنظیم میزان بالای قند که هضم را مختل کرده کمک میکند و معده را آرام می کند، بنابراین ریتم طبیعی معده حفظ می شود. علاوه بر این، زنجبیل دارای تعدادی ترکیباتی است که جذب مواد مغذی و مواد معدنی را از مواد غذایی که می خوریم بهبود می بخشد. به همین دلیل است که اغلب زنجبیل به عنوان اشتها آور استفاده می شود، زیرا می تواند اشتها را تحریک کند و همچنین سیستم گوارش را برای جریان غذا آماده کند. دقیقا به همین دلیل زنجبیل در کشورهای آسیایی به عنوان یک غذای اشتها آور یا به صورت خام در منوی غذاها، پرطرفدار است.

پیشگیری از سرطان با زنجبیل
پیشگیری از سرطان

یکی از هیجان انگیزترین پیشرفت ها در بحث زنجبیل و تاثیر آن بر سلامت انسان، ارتباط مثبت بین ترکیبات ارگانیک در زنجبیل و پیشگیری از سرطان بوده است. Gingerols، همان ترکیباتی که باعث می شوند زنجبیل ویژگی های ضد التهابی داشته باشد، از فعالیت سرطان زایی در روده بزرگ که می تواند منجر به سرطان روده شود، جلوگیری میکنند. این روش یکی دیگر از راه هایی است که زنجبیل سیستم گوارش را بهبود می بخشد، و آن را به بخش اضافی عالی در کنار هر وعده غذایی مبدل میکند. با این حال، مطالعات اخیر نیز این gingerols را به آپوپتوز در سلول های سرطانی تخمدان مرتبط کرده اند، که به موجب آن تومورها و رشد سلول های سرطانی، بدون آسیب رساندن به سلول های سالم در اطراف آنها، کاهش می یابد.

زنجبیل سم زدا
خاصیت ضدعفوني و سم زدایی

زنجبیل در افزایش عرق در افرادی كه آن را مصرف میکنند مفید است، عرق کردن در حد اعتدال همیشه خوب است. عرق کردن نه تنها منافذ را پاک می کند و اجازه میدهد بدن شما از طریق مایع سموم را حذف کند، بلکه تحقیقات نیز نشان می دهند که عرق شامل ترکیبی برای مبارزه با میکروب است که درمیسیدین نامیده می شود. این مسئله به طور مثبت با کاهش عفونتهای باکتریایی و ویروسی در افرادی که به طور منظم عرق می کنند، مرتبط است زیرا می تواند درخششی بر روی پوست ایجاد کند که یک لایه محافظ از پروتئین های ناشناخته است!

افزایش فعالیت جنسی

زنجبیل، محرک جنسی شناخته شده، سال هاست که برای تحریک و افزایش فعالیت جنسی استفاده میشود. عطر زنجبیل دارای جذبه منحصر به فردی است که به ایجاد ارتباط جنسی کمک می کند. نیازی به گفتن نیست که زنجبیل به افزایش گردش خون نیز کمک می کند، از این رو جریان خون به قسمت میانی بدن، یعنی منطقه مهم برای عملکرد جنسی به راحتی جریان می یابد!

جلوگیری از اختلالات قاعدگی
جلوگیری از درد های دوران قاعدگی

گرفتگی عضلات روش هشدار بدن به فرد برای نوعی از خطر یا آسیب است. در این مورد، پروستاگلاندین ها که هورمونهایی هستند که به عنوان پیامرسان های شیمیایی عمل میکنند، عوامل اصلی تشخیص علائمی مانند گرفتگی عضلات ، درد و تب هستند. دانشمندان معتقدند که سطح بالایی از پروستاگلاندین ها موجب افزایش گرفتگی های دوران قاعدگی می شود. زنجبیل با کاهش سطح پروستاگلاندین ها در بدن به این مشکل کمک می کند، بنابراین گرفتگی ها تسکین می یابند.
منبع:راستینه

پنج دلیل برای خوردن آووکادو

پنج دلیل برای خوردن آووکادو

پنج دلیل برای خوردن آووکادو
آووکادو اغلب به عنوان یک خوراکی کامل شناخته می شود که یکی از سالمترین خوراکی های موجود است. حتی مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه نشان داد که خوردن آووکادو با وزن پایین تر، BMI کم و سایز دور کمر کمتر (عامل خطر برای بیماری های قلبی و دیابت)، کلسترول خوب بالاتر، مصرف کمتر قند، کیفیت کلی بهتر در رژیم غذایی و سطوح مصرف مواد مغذی بالاتر همراه است. در این مقاله از راستینه ۵ دلیل برای خوردن آووکادو ذکر خواهد شد.

آووکادو
آووکادو به کاهش وزن کمک می کند.

آووکادو واقعا می تواند کمک کند تا بر گرسنگی غلبه کنید. مطالعه ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد که بزرگسالان دارای اضافه وزن که نیمی از آواکادو را در وعده ناهار خوردند، طی سه ساعت بعد ۴۰ درصد کمتر به غذا خوردن تمایل داشتند. این اثر تا ۵ ساعت ادامه داشت.
یکی از دلایلی که آووکادو می تواند به عنوان ابزاری برای مدیریت وزن استفاده شود، چربی سالم موجود در آن است که هضم آن در بدن بیشتر طول می کشد و در داشتن احساس سیری به شما کمک می کند. علاوه بر این، آووکادو سرشار از مواد مغذی و بیش از ۲۰ نوع ویتامین، ماده معدنی و فیتونوترینت است.

آووکادو به کنترل فشار خون کمک می کند.

آووکادو با میزان متوسط ۹۷۵ میلی گرم، حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که با فشار خون مبارزه میکند. پتاسیم در حفظ سلامتی کلیه، فشار خون و سلامت عضلات مهم است. مطالعات نشان داده اند که وقتی آووکادو به جای دیگر چربی ها (مانند کره و مایو) مصرف می شود، می توانند به کنترل فشار خون کمک کنند.

آووکادو
آووکادو عملکرد مغز را تقویت می کند.

جالب توجه است، برخی تحقیقات نشان داده اند که فشار خون بالا باعث خطر ابتلا به تحلیل شناختی می شود. آووکادو فشار خون و کلسترول را پایین می آورد، جریان خون سالم را افزایش میدهد و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش میدهد.

آووکادو سلامت قلب را بهبود می بخشد.

تحقیقات نشان می دهند افرادی که آووکادو می خورند ۵۰ درصد کمتر به سندرم متابولیک که خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ را افزایش می دهد، دچار میشوند.
آووکادو حاوی یک ماده گیاهی به نام بتا سیتوسترول است که به حفظ سطح کلسترول سالم کمک می کند.

آووکادو
آووکادو محصولی ارگانیک است.

اگر در مورد قرار گیری در معرض آفت کش ها نگران هستید (و اگر این طور نیست، باید نگران این مسئله باشید)، آووکادو یکی از “پاک ترین” محصولات است. قسمت بیرونی سخت آن کمک می کند تا از آووکادو در برابر آلودگی محافظت شود. بنابراین، اگر نمیتوانید محصولات ارگانیک خریداری کنید، آووکادو محصولی است که شما می توانید آن را به صورت معمولی خریداری نمایید.
منبع:راستینه